Skip to main content

eindejaar

TAKE AWAY Feestbox-eindejaar !!!

La Maison du Terroir, Verfijnde gastentafel bij u thuis
Vanaf 2 pers. of meer. 
Te verkrijgen van 31 december t.e.m. 31 januari
Reserveren kan nu online gebeuren, klik hier

 

Feestbox-eindejaar

3 TEASERS, Kleine degustaties bij het aperitief

***

GANZENLEVERTERRINE, uit Strasburg zoete structuren en gegrilde brioche
½ Pinot gris Maison Gisselbrecht Alsace

***

BOSCHAMPIGNONS, velouté van fazanthen & aromaten

***

NOORDZEETONG, filets op Normandische wijze
½ Pouilly Fumé Mademoiselle de T Loire

***

KALFSLENDE, Périgordine met gebakken ganzenlever, feestelijke groenten
Aardappelkoek met rookspek
½ Ch. Carteau Saint-Emilion Grand Cr Classé Bordeaux

***

ZOETE LEKKERNIJ VOOR HET NIEUWE JAAR

Prijs All-in €195 voor 2 Pers
Zonder wijnen €68 p.p.

Inclusief : 2 Degustatiemenu’s met 3 teasers p.p. Aangepaste Franse wijnen 3 soorten voor 2 pers.,
bronwater, boter Beurre d’Isigny & Authentiek Terroir broodje, meergranen

De Feestbox-Oud-Nieuw is ook te verkrijgen zonder wijnen € 68 p.p.

Bij Feestbox-Eindejaar All-in voor 4 pers. worden de 0,37 l flessen vervangen door 0,75 l flessen +
1 fles Bubbels “Fleur de Lys, Méthode Traditionelle Luxemburg Gratis !

 

 


 

TAKE AWAY - EINDEJAARS LUNCH €37 p.p.

“Bouillabaisse” van Noordzeevis met z’n garnituur

***

“Crépinette” van hoevekip “Poulet Jaune “garnituur Grand-Mère, ambachtelijke aardappelkroketten

***

Créatie rond Tiramisu & Peperkoek


Eindejaar Specials van "De La Maison"

Teasers, 3 leuke degustaties om een feestelijke touch te geven bij het aperitief - €12p.p.

Ons Terroir-brood, meergranen & natuurlijke gisting - klein €2,00 /€ 5,00

Voorgerechten

  • ½ Kreeft 325 gr. en Belle Vue of uit de oven met blanke boter - € 27
  • Langoustines gegrild met gerookte look, parmesan & Peterselie en tomaat, tagiolini vg.   - Hg € 28
  • Huisbereide ganzenlever met confit rode ui & brioche - € 19
  • Hazenpastei à la Maison met z’n garnituur - €15
  • Luxe vol au vent met gebakken kalfszwezeriken - € 17
  • Gebakken Ganzenlever met Golden-appel en truffelsaus - € 21
  • Gevulde Porto Bello, parel-fregola, pompoen & parmesan (veggie) - € 15
  • Zeebrugse Sint-Jacobsnoten, Pied de mouton, Serranoham & witloof - € 18
  • Oostendse garnalenbisque per liter - € 15
  • Witloofroomsoep per liter - € 8
  • Hand gepelde Oostendse garnalen per 100 gr. - € 12

 

Hoofdgerechten

  • Plateau Fruits de Mer met ½ kreeft  min 2 pers. bestellen 2 dagen vooraf - €59 p.p.
  • Sliptongetjes “Meunière” gebakken, salade & duchesse-aardappel - € 17
  • Noordzeevisvangst in champagnesaus, fijne groentjes & duchesse-aardappel - €24
  • Langoustines gegrild met gerookte look, parmesan & Peterselie en tomaat, tagiolini vg.  - Hg € 28
  • Jonge Franse Duif d’Anjou met gebakken ganzenlever Périgordine - € 28
  • Gebakken kalfszwezeriken in een Truffelsaus & bijpassende groentengarnituur - € 28
  • Kerstkalkoen in feesttooi à la Normande & Huisgemaakte Kroketten - € 19
  • Osso-Bucco, Gebraiseerde kalfsschenkel “Milanaise” & verse tagiolini - € 24
  • Lamsfilet onder een laagje persillade, tijm zachte look en graanmosterd - € 24

 

Wild

  • ½ Fazant in de Room, wildgarnituur - €24
  • Hertenkalf Grand-Veneur, Crème d’Isigny & rode aalbes - €28
  • Bosduif op z’n best in Ragout stijl - €22

    Online bestellen


    Chef's Choice, Wijndegustatie@home

    Sommelier bij U thuis, selectie door Chef Frederiek Vandenbussche

    ½ Pouilly Fumé  Ladoucette, Loire

    ½ Pouilly Fuissé Joseph Drouhin, Bourgogne

    ½ Ch. Carteau  Saint-Emilion Grand Cru  

    Prijs: 65,00

     

    Wijntip:

    BUBBELS

    Crémant d’Alsace - ¾ € 22,00

    Champagne Henri Gautorbe - ¾ € 34,00             ½ € 20,00

    Champagne Perrier Joët - ¾ € 62,00

     

    WIT

    Ch. Ladonne, Sauternes 0,50 l.  - € 16,50

    Vouvray “Clos de Nouys” , Loire zoet - ¾ € 21,00

    Pinot Gris Réserve Trimbach - ¾ € 29,50             ½ € 19,50

    Hugel “Gentil” 4 cépages in 1 - ¾ €

    Château La Râme, Bordeaux Sémillon & Sauvignon - ¾ € 15,00

    Pouilly Fumé Ladoucette, Loire  -  ¾ € 44,00             ½ € 24,50

    La chablisienne Chardonnay Bourgogne - ¾ € 17,00

    Saint-Véran Chardonnay Bourgogne - ¾ € 29,50             ½ € 19,50

    Chablis Grand Régnard, Bourgogne  - ¾ € 51,00

    Pouilly Fuissé Joseph Drouhin, Bourgogne - ¾ € 37,00             ½ € 24,00

     

    ROOD

    Château le Breton Bordeaux Supérieur - ¾ € 14,00

    Château Trillol, Syrah & Grenache - ¾ € 17,00

    Ch. Ducasse Graves - ¾ € 18,00

    Ch. Gachon Montagne Saint-Emilion - ¾ € 18,50

    Lestage Simon ’15 Haut Medoc  - ¾ € 29,50

    Elle de marzelle - ¾ € 32,00

    Frank Phélan - ¾ € 48,00

    Côte de Baleau Saint-Emilion Grand Cru Classé - ¾ € 48,00

    Eclats de Branas ’12 Moulis  -  ¾ € 37,50

    Patache d’Aux - ¾ € 28,75

    Vacquéras La Vallée du Rhône - ¾ € 23,50

    Plan de Dieu Vermeersch Rhône - ¾ € 20,25

    Ch. de Bord Rhône -  ¾ € 18,00

    Gigondas  Rhône - ¾ € 29,75

    Crozes Hermitage  “La Rollande” - ¾ € 27,50

    Châteauneuf du Pape Barville - ¾ € 57,00

    Ch. les Pins Roussilion - ¾ € 24,75

    Ch. Carteau Saint-Emilion Grand Cru - ¾ € 35,00             ½ € 22,50

    Ch. Beauregard Ducasse, Medoc - ¾ € 24,50

    Ch. Labastide Dauzac Margaux - ¾ € 44,00

    Ch. Vieux Chevrol Lalande Pomerol - ¾ € 32,00             ½ € 21,50

     

    Domodo Primitivo Puglia Italië - ¾ € 18,00

    Babera d’Alba Piëmonte Italië -  ¾ € 24,50

    Le Mortelle Maremma Toscane Italië - ¾ € 30,00

    Kaapzicht Zuid-Afrika - ¾ € 17,00