Skip to main content

TAKE AWAY menus

TAKE AWAY maart 2021 !!!

La Maison du Terroir, Verfijnde gastentafel bij u thuis
Verkrijgbaar van vrijdag 5 maart t.e.m. 28 maart
Reserveren kan nu online gebeuren, klik hier

 

Take away MAART | Degustatie-menu

3 TEASERS, Kleine degustaties bij het aperitief

***

RUNDSCARPACCIO,provenciaalse groentjes & parmesan

***

ROOMSOEP VAN WITLOOF, spekjes

***

NOORDZEETONGFILETS, Mechelse asperges ,Chablis-saus

***

EENDENBORST, Canette “Au poivre vert”, voorjaarsgroenten & polder-aardappel

***

ZOETE LEKKERNIJ van het huis

Prijs All-in €195 voor 2 Pers
Zonder wijnen €68 p.p.

Inclusief :
2 Degustatiemenu’s met 3 teasers p.p. 
Uitgelezen wijnselectie: 

  • 1 fles Prosecco Clara C Rosé Veneto Italië
  • 1 fles Muga Rosé Rioja Alta Spanje

bronwater, boter Beurre d’Isigny & Authentiek Terroir broodje, meergranen
 

De box is ook te verkrijgen zonder wijnen à € 68 p.p.

 


 

TAKE AWAY - MAART LUNCH €37 p.p.

GELAKT BUIKSPEK, crèmeux van geitekaas & Granny Smith

***

FILET VAN ROGGEVLEUGEL, bladspinazie & Nantua-room & peterselie-aardappel

***

Zoete lekkernij

 


Enkele maart-Specials van "De La Maison"

Teasers, 3 leuke degustaties om een feestelijke touch te geven bij het aperitief - €12p.p.

Ons Terroir-brood, meergranen & natuurlijke gisting - klein €2,00 /€ 5,00

Voorgerechten

  • ½ Kreeft 325 gr. en Belle Vue of uit de oven met blanke boter - € 27
  • Gamba’s à la plancha, zachte look, kerstomaat & parmesan - € 21
  • Kalfszwezerik-kroketten per stuk om zelf te frituren - € 4
  • Gebakken Eendenlever met Golden-appel en truffelsaus - € 21
  • Risotto met brunoise-groenten, zwarte truffel & shitakes - € 17
  • Zeebrugse Sint-Jacobsnoten, Pied de mouton, Serranoham & witloof - € 18
  • Oostendse Vissoep per liter - € 15
  • Witloofroomsoep per liter - € 8

 

Hoofdgerechten

  • Plateau Fruits de Mer met ½ kreeft  min 2 pers. bestellen 2 dagen vooraf (€59p.p.) - € 118
  • Sliptongetjes “Meunière” gebakken, salade & duchesse-aardappel - € 17
  • Noordzeevisvangst in champagnesaus, fijne groentjes & duchesse-aardappel - €24
  • Langoustines gegrild met gerookte look, parmesan & Peterselie en tomaat, tagiolini - € 28
  • Skrei-rug à la Flamande, briochekruim en peterselie, preistoemp en botersaus - € 26
  • Médaillon van zeeduivel, jonge spinazie & groene peper-room - € 28
  • Jonge Franse Duif d’Anjou met gebakken eendenlever Périgordine - € 28
  • Coq au vin authentiek met zilverui en spekjes met krieltjes - € 18
  • Kalfstong in Madeira, Jonge wortel, Duchesse-aardappel - € 19
  • Parelhoensuprême à la Normande & marktgroentjes - € 19
  • Osso-Bucco, Gebraiseerde kalfsschenkel “Milanaise” & verse tagiolini - € 24
  • Lamsfilet onder een laagje persillade, tijm zachte look en graanmosterd - € 24

Online bestellen